Dispositivos e acessórios
Hakket grøntsagssalat
Preparação 10min
Total 10min
4 portioner
Ingredientes
-
blandede grøntsager og frugter (fx 50 g knoldselleri, 100 g rødbeder, 250 g gulerødder, 100 g æble), skåret i mindre stykker efter behov.500 g
-
vegetabilsk olie20 g
-
20 g citronsafteddike20 g
-
1 tsk urtesaltsalt1 tsk
-
sort peber, stødt2 knivspidser
-
½ tsk honningsukker (opcional)½ tsk
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
1 g
Energia
410 kJ /
98 kcal
Gordura
5 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Min Kogebog
146 Receitas
Internacional
Internacional
Min Kogebog
174 Receitas
Internacional
Internacional