Dispositivos e acessórios
Flødelegeret aspargessuppe
Preparação 15min
Total 30min
6 portioner
Ingredientes
-
hvide asparges skrællede, uden den træede del forneden, skåret i mindre stykker (4 cm)400 g
-
kartofler skåret i mindre stykker100 g
-
løg skåret i halve50 g
-
fed hvidløg1
-
vand700 g
-
1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l), hjemmelavetgrøntsagsfond hjemmelavet1 tsk med top
-
salt efter smag¼ - ½ tsk
-
sort peber, stødt efter smag1 - 2 knivspidser
-
50 g flødeostsmøreost50 g
-
50 - 100 g græsk yoghurtcremefraiche, 18%50 - 100 g
-
persille, frisk kun bladene, hakkede3 kviste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
3 g
Energia
325 kJ /
77 kcal
Gordura
5 g
Fibra
1.3 g
Hidratos de carbono
5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Min Kogebog
174 Receitas
Internacional
Internacional