Dispositivos e acessórios
Kikærtesuppe med spinat
Preparação 15min
Total 40min
8 portioner
Ingredientes
-
spinatblade, friske hakket groft efter smag300 g
-
tørrede kikærter100 g
-
vand800 g
-
salt1 tsk
-
løg skåret i mindre stykker (3 cm)200 g
-
olivenolie30 g
-
gulerødder skåret i mindre stykker (3 cm)250 g
-
fed hvidløg3
-
majroer (opcional) skåret i mindre stykker (3 cm)100 g
-
sort peber, stødt1 knivspids
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
4 g
Energia
408 kJ /
98 kcal
Gordura
5 g
Fibra
3.9 g
Hidratos de carbono
9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Min Kogebog
146 Receitas
Internacional
Internacional
Min Kogebog
174 Receitas
Internacional
Internacional