Dispositivos e acessórios
Nudelsuppe
Preparação 10min
Total 35min
6 portioner
Ingredientes
-
løg skåret i halve40 g
-
fed hvidløg2
-
olivenolie40 g
-
pasta, tørret suppepasta (fx fidelini)100 g
-
250 g hakkede tomater fra dåse, skåret i mindre stykkertomater skåret i mindre stykker250 g
-
tomatpure (koncentreret)50 g
-
2 bouillonterning (0,5l), eller grøntsagsfond, hjemmelavetkødfond eller grøntsagsfond, hjemmelavet2 tsk med top
-
spidskommen, stødt (opcional) efter smag½ - 1 tsk
-
vand800 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
3 g
Energia
568 kJ /
136 kcal
Gordura
7 g
Fibra
1.8 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Min Kogebog
174 Receitas
Internacional
Internacional