Havtaske- og rejesuppe
TM31 TM5

Havtaske- og rejesuppe

1.0 (1 avaliação )

Ingredientes

  • 450 - 500 g havtaske, hel, helst med ben (se tip)
  • 500 g rejer, hele, upillede (se tip)
  • 800 g vand
  • 70 g gulerødder, skåret i mindre stykker
  • 60 g porre (kun den hvide del), skåret i mindre stykker
  • 3 fed hvidløg
  • 50 g ekstra jomfruolivenolie
  • 50 g cognac
  • 200 g hakkede tomater fra dåse
  • 1 spsk ris, hvide
  • 1 knivspids safran
  • 1 fiskebouillon, terning (til 0,5 l) (se tip)
    ou 1 tsk salt (se tip)
  • 8 dråber chilisauce, rød (opcional)

Nutrição
por 1 portion
Energia
791 kJ / 189 kcal
Proteína
18 g
Hidratos de carbono
5 g
Gordura
10 g
Fibra
1 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas

/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r208161