Dispositivos e acessórios
Tagliatelle med Karl Johan-svampe
Preparação 25min
Total 1h
4 portioner
Ingredientes
-
persille, frisk kun bladene20 g
-
fed hvidløg1
-
ekstra jomfruolivenolie50 g
-
30 g Karl Johan-svampe, tørrede, opblødt i varmt vand i 20 minutter, afdryppedeKarl Johan-svampe, friske skåret i skiver100 g
-
salt1 ¼ tsk
-
champignoner, friske i skiver100 g
-
vand1200 g
-
pasta, tagliatelle300 g
-
sort peber, friskkværnet efter smag1 - 2 knivspidser
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
11 g
Energia
1659 kJ /
396 kcal
Gordura
13 g
Fibra
5.6 g
Hidratos de carbono
54 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Min Kogebog
146 Receitas
Internacional
Internacional
Min Kogebog
174 Receitas
Internacional
Internacional