Dispositivos e acessórios
Pastasalat med ørred og grøntsager
Preparação 20min
Total 45min
6 portioner
Ingredientes
-
vand1000 g
-
hvidvin200 g
-
appelsinsaft, friskpresset100 g
-
salt1 ½ tsk
-
400 g ferske laksefileter, uden skindferske ørredfileter, uden skind400 g
-
frosne grønne ærter200 g
-
kort tørret pasta (fx mezze penne rigate), kogetid 10 minutter.240 g
-
ekstra jomfruolivenolie40 g
-
fed hvidløg1
-
saltede kapers skyllede30 g
-
sorte oliven, uden sten80 g
-
cherrytomater skåret i halve eller kvarte350 g
-
sort peber, stødt (valgfrit)1 knivspids
-
citronsaft (valgfrit)10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
21 g
Energia
1497 kJ /
357 kcal
Gordura
14 g
Fibra
5.8 g
Hidratos de carbono
35 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Min Kogebog
174 Receitas
Internacional
Internacional