Dispositivos e acessórios
Svinemørbrad med sennepssauce
Preparação 20min
Total 35min
4 portioner
Ingredientes
-
svinemørbrad skåret i skiver (1 cm)450 g
-
champignon, frisk skåret i skiver100 g
-
75 g Madeirahvid tør vermouth75 g
-
mælk100 g
-
løg skåret i halve60 g
-
fed hvidløg (opcional)1
-
grov sennep2 tsk
-
stærk sennep1 tsk
-
1 hønsebouillon, terning (til 0,5 l), hjemmelavethønsefond hjemmelavet1 tsk med top
-
salt1 tsk
-
sort peber, stødt efter smag1 knivspids
-
2 spsk flødecreme fraiche2 spsk
-
majsstivelse (majsmel)1 spsk med top
-
persille, frisk til pynt2 - 3 kviste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
28 g
Energia
961 kJ /
230 kcal
Gordura
7 g
Fibra
0.8 g
Hidratos de carbono
8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Min Kogebog
146 Receitas
Internacional
Internacional
Min Kogebog
174 Receitas
Internacional
Internacional