Dispositivos e acessórios
Dampede thailandske fiskekager
Preparação 20min
Total 45min
18 stykker
Ingredientes
-
olie til smøring
-
kaffir limeblade, friske (se tip), uden stilk2 - 4
-
grønne bønner, friske trimmede100 g
-
2 skalotteløg, (ca. 40 g), skåret i mindre stykkerforårsløg (ca. 40 g), skåret i mindre stykker2
-
hvid fisk, fileter (fx torsk, snapper, aborre), skåret i mindre stykker (3-4 cm)600 g
-
rød karrypasta30 - 50 g
-
30 g kokosmælkepulver, opløst i 30 g varmt vandkokosmælk60 g
-
æggehvide1
-
salt½ - 1 tsk
-
vand1000 g
-
rød chili, frisk i tynde skiver, til pynt1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 3 stykker
Proteína
22 g
Energia
840 kJ /
202 kcal
Gordura
11 g
Fibra
1.3 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Min Kogebog
146 Receitas
Internacional
Internacional
Min Kogebog
174 Receitas
Internacional
Internacional