Dispositivos e acessórios
Linsemoussaka
Preparação 25min
Total 2h 20min
6 portioner
Ingredientes
-
røde linser, flækkede200 g
-
vand500 g
-
parmesanost skåret i mindre stykker120 g
-
aubergine400 g
-
olivenolie50 g
-
løg skåret i halve200 g
-
fed hvidløg3
-
peberfrugt grøn eller rød, skåret i mindre stykker (ca. 150 g)1
-
tomater fra dåse med saft400 g
-
rødvin120 g
-
oregano, tørret1 spsk
-
ingefær, stødt1 tsk
-
salt efter smag1 - 2 tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
smør40 g
-
mælk500 g
-
hvedemel40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
21 g
Energia
1917 kJ /
458 kcal
Gordura
25 g
Fibra
7.3 g
Hidratos de carbono
33 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Min Kogebog
146 Receitas
Internacional
Internacional
Min Kogebog
174 Receitas
Internacional
Internacional