Dispositivos e acessórios
Karryketchup
Preparação 15min
Total 30min
4 glas
Ingredientes
-
syltede drueagurker skåret i mindre stykker150 g
-
løg skåret i halve150 g
-
smør60 g
-
sukker40 g
-
karry (40 g) (fx fra Zanzibar eller Madras)4 spsk med top
-
hakkede tomater fra dåse1000 g
-
ketchup500 g
-
tomatpure (koncentreret)70 g
-
salt plus ekstra efter smag2 tsk
-
sambal oelek (20 g)2 tsk
-
1 oksebouillon, terning (til 0,5 l), hjemmelavetkødfond hjemmelavet1 tsk med top
-
frugteddike20 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 glas
Proteína
8 g
Energia
1680 kJ /
401 kcal
Gordura
15 g
Fibra
6.9 g
Hidratos de carbono
56 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Min Kogebog
174 Receitas
Internacional
Internacional