Dispositivos e acessórios
Bærmousse
Preparação 20min
Total 4h 50min
6 portioner
Ingredientes
-
husblas (2 g pr. blad)5 blade
-
vand plus ekstra til iblødsætning
-
300 g blandede røde bær, frost, (fx jordbær, hindbær)blandede røde bær, friske (fx jordbær, hindbær)300 g
-
sukker (stødt melis)200 g
-
250 g ricotta ostskyr250 g
-
fløde, min 30 % fedt kold250 g
-
mynteblade, friske til pynt
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
7 g
Energia
1432 kJ /
342 kcal
Gordura
18 g
Fibra
1.7 g
Hidratos de carbono
38 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Min Kogebog
174 Receitas
Internacional
Internacional