Chicken stock paste

Chicken stock paste

4.6 7 avaliações
Preparação 20min
Total 45min
1 Complete Recipe

Ingredientes

  • chicken meat, skinless, boneless and sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut into pieces
    300 g
  • mixed white vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut into pieces as needed
    200 g
  • mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
    4 sprigs
  • coarse salt
    150 g
  • water
    100 g
  • dried bay leaf
    1
  • whole clove
    1
  • coriander seeds
    5

Nutrição por 1 Complete Recipe

Energia 649 kcal / 2714 kJ
Proteína 58 g
Gordura 35 g
Hidratos de carbono 8 g
Fibra 5.9 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações