Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Mexican mince
- 1 brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 1 fresh chilli, deseeded if preferred
- 1 tbsp oil
- 500 g beef mince
- 1 tbsp tomato paste
- 30 - 40 g taco seasoning
- 150 g water
- ½ red capsicum, cut into pieces (1-2 cm)
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 1 tbsp pickled jalapeño chillies, drained and roughly chopped
- 125 g canned sweet corn kernels, rinsed and drained (optional)
Mashed potatoes
- 40 g tasty cheddar cheese
- 1000 g potatoes, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 110 g milk
- 60 g water
- 20 g salted butter
- pickled jalapeño chillies, roughly chopped (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1878.2 kJ / 447.2 kcal
- Proteína
- 29.7 g
- Hidratos de carbono
- 36 g
- Gordura
- 18 g
- Gordura saturada
- 8.2 g
- Fibra
- 9.8 g
- Sódio
- 1381.3 mg
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