Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
TM6 TM5

Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia

3.8 (4 avaliações )

Ingredientes

Gnudi

  • 1000 g ricotta cheese
  • 150 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
    ou vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • ½ tsp fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 1 tsp ground nutmeg, freshly ground (see tip)
  • fine semolina, for dusting

Sage Butter

  • 150 g unsalted butter, diced
  • 20 fresh sage leaves
  • ½ lemon, finely grated zest only
  • 50 g toasted pine nuts
  • water, for cooking gnudi
  • 1 tsp fine sea salt

Nutrição
por 1 portion
Energia
4477 kJ / 1077 kcal
Proteína
66 g
Hidratos de carbono
21.4 g
Gordura
80 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas

/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r247603