Dispositivos e acessórios
Zupa krem kalafiorowa z fenkułem i szafranem
Preparação 10min
Total 40min
6 porcji
Ingredientes
-
50 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
-
800 g wody
-
2 kostki bulionu warzywnego, pokruszone2 łyżeczki koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
-
600 g różyczek kalafiora
-
300 g fenkułu pokrojonego na kawałki
-
½ łyżeczki soli
-
¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
1 szczypta nitek szafranu
-
25 g masła
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porcję
Proteína
6.8 g
Energia
459.9 kJ /
109.8 kcal
Gordura
6.7 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
8.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
PRZYPRAWY
12 Receitas
Polónia
Polónia