
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 4 oz bacon cut into pieces (¼ in.)
- 35 oz water
- 4 large eggs
-
16
oz chicken breast fillet, boneless skinless cubed (½ in.)
ou 16 oz chicken tenders, cubed (½ in.) - ½ tsp salt divided
- ½ tsp ground black pepper divided
- 3 oz extra virgin olive oil
- ½ oz shallots
- 1 garlic clove
- 2 oz red wine vinegar
- 1 tbsp lemon juice
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 tsp Worcestershire sauce
- 1 romaine lettuce head to serve, torn into pieces (approx. 1 lg. head)
- 2 tomatoes cored, seeded and diced (¼ in.), (approx. 9 oz)
- 2 avocados diced (½ in.), (approx. 12 oz)
- blue cheese, crumbled to serve (approx. 4 oz)
- fresh chives to serve, sliced (¼ in.), (approx. ½ oz)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 491 kcal / 2054 kJ
- Proteína
- 30 g
- Gordura
- 37 g
- Hidratos de carbono
- 10 g
- Fibra
- 6 g
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