Almond and pear tart

Almond and pear tart

4.7 193 avaliações
Preparação 15min
Total 40min
8 portions

Ingredientes

  • unsalted butter softened and cut into pieces, plus extra for greasing
    100 g
  • blanched almonds
    100 g
  • caster sugar
    100 g
  • plain flour plus an extra 1 tablespoon
    80 g
  • eggs
    2
  • milk
    50 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • baking powder
    ½ tsp
  • salt
    1 pinch
  • ripe pears peeled, cored and cut into thin slices (5 mm - see Tip)
    2
  • brown sugar for sprinkling
  • thickened cream to serve (optional)

Nutrição por 1 portions

Energia 367.5 kcal / 1543.4 kJ
Proteína 6.5 g
Gordura 24.4 g
Hidratos de carbono 29.7 g
Fibra 3 g
Gordura saturada 11.3 g
Sódio 68.2 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações