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Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Chicken and potatoes
- 1 garlic clove
- 40 g olive oil
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 1 tsp ground sweet paprika
- 1 tsp dried oregano
- 2 pinches ground black pepper
- salt to season
- 500 - 600 g chicken tenderloins (see Tips)
- 500 g hot water
- 400 - 500 g new baby potatoes unpeeled and cut into quarters
- 100 g prosciutto cut into bite-size pieces
- 2 tbsp pickled capers
Salad with buttermilk dressing
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 2 pickled gherkins (approx. 40 g), cut into halves
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g buttermilk
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 - 2 baby cos lettuce trimmed and cut into wedges
- Parmesan cheese shaved, to serve (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 893.5 kcal / 3752.8 kJ
- Proteína
- 35.5 g
- Gordura
- 59 g
- Hidratos de carbono
- 53.6 g
- Fibra
- 5.8 g
- Gordura saturada
- 10.2 g
- Sódio
- 2869.8 mg
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