
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 g basmati rice
- 1060 g water plus extra for soaking
- 50 g plain flour (see Tips)
- 70 g cornflour (see Tips), plus 1 tbsp extra
- 700 g pork loin steaks cut into bite-size pieces (approx. 2.5 cm) (see Tips)
- 40 g soy sauce
- 1 tsp Chinese five spice powder
- 2 tsp sesame oil
- 1 egg lightly beaten
- 2 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger peeled
- 150 g tomato passata
- 80 g rice wine vinegar
- 80 g white sugar
- 250 g fresh pineapple peeled, cored and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
- 4 spring onions/shallots trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 200 g red capsicum deseeded and cut into pieces (2 cm)
- 1 tsp salt
- 2000 g peanut oil for frying
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 784.4 kcal / 3294.4 kJ
- Proteína
- 51.3 g
- Gordura
- 19.8 g
- Hidratos de carbono
- 97.5 g
- Fibra
- 4.7 g
- Gordura saturada
- 4 g
- Sódio
- 1118.2 mg
Receitas alternativas
/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r257286