Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Eggplant "Meatballs"
- olive oil, to rub eggplant
- 1 eggplant (large, approx. 9 oz)
- 1 oz dried porcini mushrooms
- 8 oz water
- 3 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 5 sprigs parsley, leaves and tender stems
- 10 fresh basil leaves
- 6 oz bread crumbs
- 1 large egg
- ¼ tsp salt
- 3 oz pine nuts
Hazelnut Romesco
- 5 oz hazelnuts
- ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces, plus extra, shaved, to garnish
- 5 oz roasted red peppers, canned or bottled, drained, cut into pieces
- 4 ½ oz tomatoes, cut into pieces
- 2 oz olive oil
- 2 garlic cloves
- 10 sprigs parsley, leaves and tender stems
- 6 oz water
- 1 tbsp apple cider vinegar
- 1 tsp paprika
- ½ tsp ground cayenne pepper, to taste
- ¼ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
-
1 - 2
zucchini (approx. 7 oz)
ou 6 oz vegetable spirals (zucchini) -
5 - 6
carrots (approx. 12 oz)
ou 10 oz vegetable spirals (carrots)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1996 kJ / 477 kcal
- Proteína
- 14 g
- Hidratos de carbono
- 33 g
- Gordura
- 35 g
- Fibra
- 7 g
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