Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
TM6 TM5

Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce

4.2 (30 avaliações )

Ingredientes

  • 20 - 24 oz pork tenderloin, halved to fit Varoma
  • ½ tsp salt, divided
  • ¼ tsp ground black pepper, divided
  • 7 oz fennel bulb, halved, cored, sliced (¼ in.)
  • 5 oz red onions, halved, sliced (¼ in.)
  • 1 Pink Lady apple, halved, cored, sliced (½ in.)
  • 5 oz water
  • 4 oz unsalted butter, cut into pieces
  • 2 oz honey
  • 2 oz Irish whiskey
  • 1 tbsp Dijon mustard
  • ½ tsp beef stock paste
  • ½ oz corn starch
  • 4 oz dandelion leaves
    ou 4 oz arugula leaves

Nutrição
por 1 portions
Energia
2259 kJ / 540 kcal
Proteína
38 g
Hidratos de carbono
27 g
Gordura
28 g
Fibra
4 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas

/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r316409