Iranian Vegetable Stew
TM6 TM5

Iranian Vegetable Stew

3.8 ( 52 avaliações )

Ingredientes

  • 50 g unsalted butter diced
  • 200 g onions quartered
  • ½ tsp ground turmeric
  • 1 ½ tsp cumin seeds
  • 1 Tbsp tomato purée
  • 600 g waxy Charlotte potatoes peeled, cut in pieces (4 cm)
  • 750 g butternut squash peeled, cut in pieces (4 cm)
  • 1 lime washed, pierced 2-3 times
  • 1 fresh green chilli whole, slit on one side
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • 700 g water
  • 4 tomatoes quartered
  • 150 g spinach
  • 15 g dried sour cherries
    ou 15 g dried barberries
  • Greek yoghurt for serving

Nutrição
por 1 portion
Energia
266 kcal / 1113 kJ
Proteína
7.8 g
Gordura
9.7 g
Hidratos de carbono
33.2 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas

/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r342569