
Versões compatíveis
Zencefilli Bezelye Çorbası, Brokoli Eşliğinde Limonlu Somon
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 80 g zeytinyağı
- 50 g soya sosu
-
½
tk esmer şeker
ou ½ tk toz şeker - ½ limon kabuğu, sarı kısımları rendelenmiş
- 25 g limon suyu
- 4 somon fileto, derisiz, kılçıksız (her biri 150-180 g)
- 100 g soğan ikiye bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 100 g pırasa sadece beyaz kısmı, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 20 - 30 g taze zencefil soyulmuş, dilimlenmiş (2 mm) (opcional)
- 100 g kereviz sapı ( 2-3 cm)
- 350 g dondurulmuş bezelye çözdürülmüş (bk. öneri)
- 550 - 600 g su damak tadına göre
- 1 ¾ tk tuz
- 400 g brokoli çiçeklerine ayrılmış
- 2 tutam toz karabiber
- 50 - 100 g krema
- Nutrição
- por 1 porsiyon
- Energia
- 664 kcal / 2782 kJ
- Proteína
- 46 g
- Gordura
- 43 g
- Hidratos de carbono
- 19 g