
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 4 dal kişniş yaprağı
- 4 dal maydanoz yaprağı
- 200 g soğan ikiye bölünmüş
- 400 g kemiksiz kuzu kol (bk. öneriler), kuşbaşı doğranmış (4 cm x 4 cm)
- 3 tk tuz
- ½ tk toz karabiber
- 40 g zeytinyağı
- 400 g havuç parçalara bölünmüş (yakl. 1.5 cm)
- 250 g turp 6 veya 8 parçaya bölünmüş (büyüklüğüne bağlı)
- 1 tk toz tarçın
- 1 tk toz zencefil
- 900 g su
- 300 g derisiz tavuk göğsü fileto ince şeritler halinde kesilmiş (eni yakl. 2 cm)
- 6 kasap sosisi (opcional)
- 400 g kabak dilimlenmiş (yakl. 1.5 cm)
- 350 g köftelik bulgur
- 70 g kuru üzüm
- 350 g konserve nohut süzdürülmüş
-
1 - 2
tk harissa ezmesi
ou 1 - 2 tk acı biber ezmesi
- Nutrição
- por 1 porsiyon
- Energia
- 900 kcal / 3753 kJ
- Proteína
- 51 g
- Gordura
- 43 g
- Hidratos de carbono
- 70 g