
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Cheese Filling
- 17 ½ oz water
- 16 oz potatoes peeled, cubed (1 in.)
- 4 oz yellow onion quartered
- 3 tbsp unsalted butter
-
1 ½
tsp semolina
ou 1 ½ tsp all-purpose flour - 13 oz mascarpone cheese
- ¾ tsp salt to taste
- ¾ tsp ground black pepper to taste
Dough
- 9 oz warm water plus extra to seal and boil pierogi
- 1 large egg
- 1 oz grapeseed oil
- 17 ½ oz all-purpose flour plus extra to dust
- 2 pinches salt to taste, plus extra to boil water (approx. 3 tbsp per 4 qt)
Topping
- 16 oz yellow onions quartered
- 2 oz unsalted butter cubed, plus extra to fry
- 2 oz extra virgin olive oil
- fresh parsley leaves to garnish (opcional)
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 105 kcal / 439 kJ
- Proteína
- 2 g
- Gordura
- 6 g
- Hidratos de carbono
- 11 g
- Fibra
- 1 g
Nas coleções
Receitas alternativas
/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r356261