Leek and smoked salmon dip
TM6 TM5

Leek and smoked salmon dip

4.6 (38 avaliações )

Ingredientes

  • 5 sprigs fresh chives, plus extra chopped for garnishing
  • 1 leek (approx. 180 g), trimmed and white part cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • 30 g salted butter
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 1 lemon, zested (no white pith) and juiced
  • 30 g dry white wine
  • 250 g cream cheese
  • 150 - 185 g hot smoked salmon, flaked
  • salt, to taste
  • ground black pepper, to taste

Nutrição
por 588 g
Energia
6532.8 kJ / 1561.4 kcal
Proteína
48.7 g
Hidratos de carbono
35.7 g
Gordura
137.5 g
Gordura saturada
68.3 g
Fibra
5 g
Sódio
2253.7 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas

/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r364767