
Versões compatíveis
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 80 g olive oil
- 50 g soy sauce
- ½ tsp brown sugar
- 1 lemon finely grated zest of half and 25 g juice
-
4
fresh salmon fillets, skinless (150-180 g each)
ou 4 white fish fillets, skinless (150-180 g each) - 1 garlic clove
- 5 - 10 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm), to taste (opcional)
- 100 g shallots halved
-
100
g leeks white part only, cut in pieces
ou 100 g onions quartered - 100 g celery stalks cut in pieces
-
350
g frozen green peas
ou 350 g carrots cut in pieces (see tip) - 450 g water
- 2 tsp fine sea salt
- 250 g potatoes cut in pieces (1 cm)
-
400
g broccoli florets
ou 400 g mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, potatoes, mushrooms), sliced (5 mm) - 2 pinches ground black pepper
- 50 - 100 g single cream to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 713 kcal / 2984 kJ
- Proteína
- 44 g
- Gordura
- 44 g
- Hidratos de carbono
- 30 g
- Fibra
- 10.7 g
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