Vegetable Stock Paste

4.9 257 avaliações
Preparação 20min
Total 45min
650 g

Ingredientes

  • Parmesan cheese (opcional) cut in pieces (3 cm)
    50 g
  • celery stalks cut in pieces
    200 g
  • carrots cut in pieces
    250 g
  • onions cut in pieces
    100 g
  • tomatoes cut in pieces
    100 g
  • courgettes cut in pieces
    150 g
  • garlic clove
    1
  • fresh mushrooms
    50 g
  • dried bay leaf (opcional)
    1
  • mixed fresh herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
    6 sprigs
  • fresh parsley
    4 sprigs
  • coarse salt
    120 g
  • dry white wine
    30 g
    30 g water
  • olive oil
    1 tbsp

Nutrição por 650 g

Energia 465.9 kcal / 1949.4 kJ
Proteína 12.3 g
Gordura 17.1 g
Hidratos de carbono 71.6 g
Fibra 26.9 g
Gordura saturada 2.7 g
Sódio 46898.6 mg

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