Chipotle Puff Fish "Tacos"
TM6 TM5

Chipotle Puff Fish "Tacos"

4.7 (16 avaliações )

Ingredientes

Chipotle Puff Pastry

  • 200 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
  • 200 g plain flour
  • 90 g water, ice cold
  • ½ tsp fine sea salt
  • plain flour, for dusting
  • 1 Tbsp chipotle chilli flakes

Filling

  • 400 g white fish fillets, skinless, cut in pieces (4-5 cm) (e.g. cod, haddock)
  • 1 lime, finely grated zest and juice
  • 1 garlic clove
  • 1 fresh jalapeño chilli, halved
  • ¼ tsp fine sea salt
  • ⅛ tsp ground black pepper
  • 1 Tbsp olive oil
  • 5 g fresh coriander leaves

Assembly

  • 1 medium egg, beaten

Nutrição
por 1 piece
Energia
2865 kJ / 688 kcal
Proteína
25 g
Hidratos de carbono
38 g
Gordura
48 g
Gordura saturada
27 g
Sódio
470 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas

/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r400932