Dispositivos e acessórios
Beef, purple carrot and cauliflower purée (around 6 months)
Preparação 10min
Total 30min
1 Total recipe
Ingredientes
-
beef chuck steak cut into cubes (2-3 cm)300 g
-
cauliflower cut into florets200 g
-
purple carrots peeled and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)200 g
-
sweet potato (purple or white), peeled and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)200 g
-
apple peeled, cored and cut into quarters1
-
pitted prunes (approx. 10 prunes - see Tips)90 g
-
butter30 g
-
water plus extra if needed200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 Total recipe
Proteína
75.7 g
Energia
4881.4 kJ /
1162.2 kcal
Gordura
40.6 g
Fibra
27.4 g
Hidratos de carbono
101.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wholefood child
88 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia