Grilled potato salad with pangrattato
TM6 TM5 TM31

Grilled potato salad with pangrattato

4.9 (52 avaliações )

Ingredientes

  • 500 g water
  • 1000 g kipfler potatoes, unpeeled and cut into halves (see Tips)
  • 2 pinches salt, plus extra to season
  • olive oil, for drizzling
  • 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
  • 3 sprigs fresh dill, fronds only (see Tips)
  • 200 g crème fraîche
  • 2 - 3 tsp wholegrain mustard

Pangrattato

  • 20 g olive oil
  • 40 g day-old bread, torn into pieces and crusts removed (approx. 2 slices - see Tips)
  • 100 g pancetta, cut into pieces (see Tips)
  • 60 g rocket

Nutrição
por 1 portion
Energia
1356.6 kJ / 323 kcal
Proteína
10.9 g
Hidratos de carbono
22.2 g
Gordura
20.5 g
Gordura saturada
9.7 g
Fibra
3.8 g
Sódio
452.4 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas

/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r408938