
Versões compatíveis
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 ½ oz extra virgin olive oil divided, plus extra to grease
- 2 sprigs fresh rosemary (leaves only) (approx. 2 tsp)
- 1 tsp fresh sage leaves (approx. 4 leaves)
- 1 tsp fresh thyme (leaves only)
- 16 oz butternut squash peeled and cubed (1 in.)
- 3 oz shallots finely sliced (approx. 2 shallots)
- 16 oz Brussels sprouts trimmed, halved
- 5 oz apple diced
- salt to taste
- fresh ground black pepper to taste
- 6 oz onion quartered
- 4 ½ oz celery diced
- 14 oz bread slices cubed (1 in.)
- 12 oz vegetable stock
- 1 oz dried cranberries
- 1 oz chopped walnuts
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 377 kcal / 1577 kJ
- Proteína
- 11 g
- Gordura
- 13 g
- Hidratos de carbono
- 59 g
- Fibra
- 9 g
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