
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 4 mixed peppers halved
- 80 g onions quartered
- 20 g olive oil plus extra for greasing
- 2 garlic cloves
- 1 - 2 fresh jalapeño chillies to taste, halved, deseeded if desired
- 5 sprigs fresh coriander leaves only, plus extra for garnishing
- 2 tsp ground cumin
- 2 tsp smoked paprika
- 1 tsp chilli powder mild
- 250 g turkey mince 5% fat or less, broken in pieces
- 200 g tinned black beans rinsed, drained
-
150
g tinned sweetcorn drained
ou 150 g frozen sweetcorn kernels defrosted - 30 g tomato purée
- ½ - 1 tsp fine sea salt to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 125 g mozzarella reduced fat, sliced (1 cm)
- 2 spring onions finely sliced
- fat-free plain yoghurt for serving
- mixed salad leaves for serving
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 373 kcal / 1563 kJ
- Proteína
- 31 g
- Gordura
- 13 g
- Hidratos de carbono
- 28 g
Nas coleções
Receitas alternativas
/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r417685