Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 - 25 gramů olivového oleje
- 100 - 150 gramů směsi zeleniny na restování (např. cibule, šalotka, pórek), na kousky (2 cm)
- 350 - 400 gramů směsi zeleniny (např. cuketa, mrkev, dýně, batáty, celer, pastinák), na kousky (2 cm)
-
50
gramů zeleninové směsi, mražené (opcional)
ou 50 gramů hrášku, zeleného, mraženého (opcional) - 700 - 800 gramů vody
-
1
čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
ou 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody) -
½ - 1
čajová lžička soli
ou ½ - 1 polévková lžíce sójové omáčky - 60 - 80 gramů těstovin do polévky
- Nutrição
- por 1 porci
- Energia
- 670 kJ / 160 kcal
- Proteína
- 5 g
- Hidratos de carbono
- 20 g
- Gordura
- 5 g
- Fibra
- 3.8 g
Nas coleções
Receitas alternativas
/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r418225