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Versões compatíveis
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Jerk Chicken
- 4 chicken breasts, skinless (approx. 140 g each)
- 10 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
- 3 garlic cloves
-
1 - 2
scotch bonnet chilli halved, deseeded, to taste
ou fresh red chillies halved, deseeded, to taste - 1 lime thin peelings of skin and 20 g juice
- 1 orange thin peelings of skin and 20 g juice
- 2 tsp soft dark brown sugar
- 2 tsp black peppercorns
- 1 tsp whole allspice berries
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground cinnamon
- 1 pinch ground nutmeg
- 8 sprigs fresh thyme leaves only
- 5 g fresh coriander cut in pieces (2 cm)
- 4 spring onions cut in pieces (2 cm)
- 20 g cider vinegar
- 20 g olive oil
Mash and Vegetables
- 700 g water
- 600 g sweet potatoes peeled, diced (3 cm)
- 400 g fine green beans trimmed
- 400 g frozen peas defrosted
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
- 10 g olive oil
- 8 - 10 sprigs fresh thyme leaves only, to taste
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 503 kcal / 2117 kJ
- Proteína
- 44 g
- Gordura
- 11 g
- Hidratos de carbono
- 50 g
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