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Versões compatíveis
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 3 sprigs fresh thyme leaves only
- 500 g leeks halved lengthways then sliced (5 cm)
- 4 waxy potatoes unpeeled, medium (approx. 80 g each)
- 1 sprig fresh rosemary leaves only
- 500 g water
- 2 garlic cloves
- 1 red onion (approx. 110 g), quartered
- 20 g olive oil
- 400 g fresh mushrooms mixed (e.g. chanterelles, oyster), cut in pieces (1-2 cm)
- 50 g white wine vegan
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade vegan (see tip)
ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) vegan, crumbled - 100 g soy cream for cooking
- ¾ tsp fine sea salt plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 228 kcal / 956 kJ
- Proteína
- 9 g
- Gordura
- 10 g
- Hidratos de carbono
- 20 g
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