
Dispositivos e acessórios
Blended mixed vegetable soup
Preparação 15min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
olive oil25 - 30 g
-
mixed vegetables (e.g. onion, eschalot, leek), cut into pieces (2 cm)170 - 200 g
-
mixed vegetables (e.g. zucchini, carrot, pumpkin, sweet potato, celery, parsnip, peas), cut into pieces700 - 800 g
-
water750 - 850 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
salt1 tsp
Nutrição por 1 portion
Energia
111 kcal /
465 kJ
Proteína
2.6 g
Gordura
5.4 g
Hidratos de carbono
11.1 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
0.9 g
Sódio
536.9 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

The Basic Cookbook
120 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia