
Dispositivos e acessórios
Veelzijdige stevige soep
Preparação 20min
Total 50min
4 porties
Ingredientes
-
olijfolie20 - 25 g
-
gemengde groenten om te sauteren (bv. uien, sjalotten, prei...), in stukken (2 cm)100 - 150 g
-
gemengde groenten om soep van te maken (bv. courgette, wortel, pompoen, zoete aardappel, knolselderij, pastinaak...), in stukken (2 cm)350 - 400 g
-
gemengde diepvriesgroenten (opcional)50 g
-
water700 - 800 g
-
groentebouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
zout½ - 1 tl
-
ongekookte pasta voor soep60 - 80 g
Nutrição por 1 porties
Energia
160 kcal /
670 kJ
Proteína
5 g
Gordura
5 g
Hidratos de carbono
20 g
Fibra
3.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux