Beef and beer pie

Beef and beer pie

4.1 22 avaliações
Preparação 30min
Total 1h 40min
4 portions

Ingredientes

Beef and beer stew
  • olive oil
    40 g
  • beef (for stewing), cut in cubes (2 cm)
    600 g
  • salt
    1 tsp
  • ground pepper
    2 pinch
  • onions cut in pieces
    150 g
  • cornflour (starch)
    15 g
  • water
    250 g
  • leek cut in slices
    150 g
  • dark beer
    330 g
  • fresh thyme leaves
    1 tsp
  • Worcestershire sauce
    1 tbsp
  • meat stock paste, homemade
    ½ tsp
    ½ meat stock cube (for 0.5 l)
Pastry and assembly
  • plain wheat flour
    150 g
  • butter cold, cut in cubes
    65 g
  • egg (53-63 g)
    1
  • salt
    ½ tsp
  • egg yolk lightly whisked, for glazing
    1

Nutrição por 1 portion

Energia 647 kcal / 2711 kJ
Proteína 39 g
Gordura 35 g
Hidratos de carbono 36 g
Fibra 3.3 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações