Dispositivos e acessórios
Red Pepper and Tomato Soup
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
ricelentils40 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered50 g
-
red peppers quartered (approx. 2 peppers)200 g
-
olive oil50 g
-
tinned chopped tomatoes, cut in pieces (2 cm)ripe tomatoes cut in pieces (2 cm)400 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade (see tip)1 heaped tsp
-
water400 g
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra for sprinkling½ tsp
-
ground cayenne pepper (opcional)¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
483.4 mg
Proteína
4.1 g
Energia
784 kJ /
187.4 kcal
Gordura
12.9 g
Fibra
3.7 g
Gordura saturada
1.8 g
Hidratos de carbono
15.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
7 Days of Healthy Eats
24 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Cookidoo® SERVED 2024
10 Receitas
Internacional
Internacional
Demo
19 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Discover Thermomix® Online
14 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Everyday Favourites
16 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Thermomix Like Never Before
7 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Thermomix Online Like Never Before
13 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda