Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
TM5 TM6

Roast Potatoes with Rosemary and Garlic

4.8 (389 avaliações )

Ingredientes

  • 500 g water
  • 1000 g potatoes (see tip), peeled, quartered (approx. 5 cm)
  • 4 Tbsp vegetable oil
  • coarse sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • 5 - 6 garlic cloves, lightly crushed, to taste
  • 4 sprigs fresh rosemary, leaves only

Nutrição
por 1 portion
Energia
892.4 kJ / 213.3 kcal
Proteína
3.5 g
Hidratos de carbono
30.2 g
Gordura
9.6 g
Gordura saturada
1.4 g
Fibra
3.8 g
Sódio
14 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas

/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r491037