Layered Salmon and Avocado Terrine
TM5 TM6

Layered Salmon and Avocado Terrine

4.8 (36 avaliações )

Ingredientes

  • 400 g smoked salmon, sliced
  • 120 g boiling water
  • 2 ½ tsp gelatine powder (1 x 12 g sachet)
  • 500 g cream cheese
  • 2 ½ lemons, finely grated zest of ½, 10 g juice and 2 cut in wedges, for serving
  • 2 Tbsp fresh chives, finely chopped
  • 3 pinches fine sea salt, plus ¼ tsp
  • 5 pinches ground black pepper
  • 2 ripe avocados, cut in pieces (approx. 240 g)
  • 1 pinch garlic powder
  • 100 g hot smoked salmon, flaked

Nutrição
por 1 portion
Energia
1409 kJ / 340 kcal
Proteína
20 g
Hidratos de carbono
3 g
Gordura
27 g
Gordura saturada
13 g
Sódio
937 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas

/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r497499