Versões compatíveis
Andebryst med appelsin-ingefærsauce, kartoffelmos og grønne bønner
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 40 g skalotteløg, skåret i halve
- 1 fed hvidløg
- 20 g ingefær, skrællet og skåret i tynde skiver (2 mm)
-
60
g seville-orangemarmelade
ou 60 g appelsinmarmelade plus 1 spsk citronsaft - 1 knivspids timian, frisk blade
- 20 g olivenolie
-
20
g balsamico
ou 20 g sherryeddike - 50 g portvin
- 550 g vand
- 1 tsk salt
- ½ tsk sort peber, friskkværnet, efter smag
- 2 andebryst uden skind og ben (ca. 150-200 g hver) (se tip)
- 350 g kartofler, melede, skrællet og skåret i små stykker (1 cm)
- ½ tsk sød paprika
- 30 g smør
- 120 g mælk
- 120 - 150 g grønne bønner, friske, skåret i mindre stykker (2 cm), hvis nødvendigt
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3136 kJ / 750 kcal
- Proteína
- 43 g
- Hidratos de carbono
- 60 g
- Gordura
- 33 g
- Fibra
- 4.4 g
Nas coleções
Receitas alternativas
/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r515269