Dispositivos e acessórios
Alsidig og cremet suppe
Preparação 15min
Total 45min
6 portion
Ingredientes
-
olivenolie25 - 30 g
-
blandede grøntsager (e.g. løg, skalotteløg, porre), skåret i stykker (2 cm)170 - 200 g
-
blandede grøntsager (e.g. courgetter, gulerødder, græskar, søde kartofler, knoldselleri, pastinak, grønne ærter), skåret i mindre stykker700 - 800 g
-
vand750 - 850 g
-
1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)grøntsagsbouillon1 tsk
-
salt1 tsk
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
4 g
Energia
465 kJ /
111 kcal
Gordura
5 g
Fibra
3.6 g
Hidratos de carbono
9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Min Kogebog
146 Receitas
Internacional
Internacional