Dispositivos e acessórios
Tex mex-tortillas med svinekød i strimler
Preparação 30min
Total 1h 20min
6 portion
Ingredientes
-
olivenolie40 g
-
svinekød i tern, uden sener uden ben, skåret i tern (6 cm x 4 cm)600 g
-
salt½ tsk
-
peber, stødt2 knivspids
-
løg skåret i både150 g
-
tomat, moden skåret i stykker200 g
-
rød peberfrugt skåret i stykker (2 cm)120 g
-
grøn peberfrugt skåret i stykker (2 cm)120 g
-
1 - 2 chilijalapenos, dåse20 - 30 g
-
tomatpure30 g
-
½ hønsebouillon, terning (til 0,5 l)hønsebouillon½ tsk
-
sorte bønner, hele, dåse drænet250 g
-
vand100 g
-
majs tortilla6
-
creme fraiche100 g
-
avokado2
-
korianderblade, friske4 spsk
-
lime skåret i både1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
29 g
Energia
1875 kJ /
446 kcal
Gordura
23 g
Fibra
8.2 g
Hidratos de carbono
25 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Min Kogebog
146 Receitas
Internacional
Internacional