Thai red curry paste
TM6 TM5 TM31

Thai red curry paste

4.7 (28 avaliações )

Ingredientes

  • water, to cover
  • 5 dried red chillies, deseeded if preferred
  • 5 fresh long red chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
  • 4 cm piece fresh ginger, peeled
  • 10 garlic cloves
  • 3 makrut lime leaves
  • 3 stalks lemongrass, white part only, cut into pieces (3 cm)
  • 5 sprigs fresh coriander (roots, stalks and leaves)
  • 2 eschalots
  • 70 g fish sauce
  • 2 tsp salt
  • 1 tsp ground black pepper
  • 2 tsp ground coriander
  • 20 g peanut oil

Nutrição
por 400 g
Energia
2709.5 kJ / 647.6 kcal
Proteína
20.7 g
Hidratos de carbono
101.4 g
Gordura
25.4 g
Gordura saturada
3.7 g
Fibra
17.5 g
Sódio
10221.3 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas

/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r539718