Dispositivos e acessórios
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
Preparação 5min
Total 15min
2 bottle
Ingredientes
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
pancetta cubed (1 in.)2 oz
-
8 oz chicken breast fillets, boneless, skinless, in strips (½ in. x 1½ in.), dried with paper towels (see Tip)chicken thighs, boneless and skinless in strips (½ in. x 1½ in)., dried with paper towels (see Tip)8 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 2 bottle
Sódio
1050 mg
Proteína
63 g
Energia
2729 kJ /
652 kcal
Gordura
44 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
15 g
Hidratos de carbono
0 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Basic Meat & Seafood
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos