Mushroom and White Wine Cream Sauce
TM6

Mushroom and White Wine Cream Sauce

4.0 (11 avaliações )

Ingredientes

  • ½ oz dried porcini mushrooms
  • 1 oz water
  • 3 ½ oz fresh portobello mushrooms, roughly cut into pieces
  • 1 ½ oz unsalted butter, cold, in pieces
  • 2 oz shallots, halved
  • 4 oz dry white wine
  • 7 oz chicken broth
  • 4 ½ oz light whipping cream
  • 1 oz all-purpose flour
  • ¼ - ½ tsp salt, to taste
  • 2 pinches ground black pepper

Nutrição
por 1 oz
Energia
207.3 kJ / 49.6 kcal
Proteína
0.6 g
Hidratos de carbono
2.7 g
Gordura
3.8 g
Gordura saturada
2.4 g
Fibra
0.3 g
Sódio
85 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas

/search/pt-PT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r554075