Versões compatíveis
Beer-Battered Tofish, Mushy Peas,Tartare Sauce and Chips
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Tofish
- 400 g firm tofu, pressed for 30 minutes then drained (see tip)
- 30 g white miso paste
- 110 g water
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- ½ tsp garlic powder
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Vegan Tartare Sauce
- 30 g pickled gherkins, halved
- 200 g vegan mayonnaise (see tip)
- 15 g freshly squeezed lemon juice
- 1 Tbsp pickled capers, drained
- 1 Tbsp fresh dill, finely chopped
Mushy Peas and Chips
- 20 g vegetable oil, plus 2 Tbsp for drizzling
- 50 g onions, quartered
- 600 g water
- 800 g potatoes, peeled, sliced (1 cm), then cut in sticks (1 cm)
- 400 g frozen peas
- 2 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 20 g dairy-free spread
Batter and Assembly
- vegetable oil, for frying
- 240 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- 1 ½ tsp baking powder
- ½ tsp garlic powder
-
260 - 300
g ale, sparkling, vegan, ice cold
ou lager, vegan, ice cold - 1 sheet nori seaweed
- 1 lemon, cut in wedges, for serving
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 4569 kJ / 1098 kcal
- Proteína
- 29 g
- Hidratos de carbono
- 79 g
- Gordura
- 71 g
- Gordura saturada
- 8 g
- Fibra
- 14 g
- Sódio
- 2269 mg
Nas coleções
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